Case Study - Full house refurb in Strawberry Hill 
This job was a whole house refurbishment in Strawberry Hill for a client, including a loft conversion, new kitchen re-fit, bathroom remodelling, leaded glass panels and a unique rear extension. 
 
Working from the client's brief, we expanded on the idea of their traditional extension and provided plans for a curved extension with glass raked at an angle to provide something special.  
 
The client was happy with the standard of all of the work completed, with the extension exceeding their expectations. 
Case Study - Full house refurb in Lower Mortlake Road 
We have worked with this client for over 20 years, renovating a number of properties. 
 
This particular project was on a small cottage, and included building a rear extension, which we knocked through and used a steel goal post frame to provide a large kitchen/dining/living space.  
 
Work was also carried out throughout the property and included landscaping the rear garden. 
Our site uses cookies. For more information, see our cookie policy. Accept cookies and close
Reject cookies Manage settings